Sarbatoarea Muntelui 2019

Priyanka Chopra și-a schimbat numele pe Instagram în Priyanka Chopra Jonas, după căsătoria cu Nick Jonas, notează contactmusic.com.

Actrița în vârstă de 36 de ani s-a căsătorit cu muzicianul în vârstă de 26 de ani weekend-ul trecut, în cadrul a două ceremonii, una hindusă și una creștină. Petrecerile de după au ținut trei zile.

Actriţa de la Bollywood şi fostul membru al trupei Jonas Brothers s-au cununat sâmbăta trecută în cadrul unei ceremonii creştine oficiată de tatăl mirelui, Paul Kevin Jonas, iar vineri, cei doi au avut parte de o ceremonie tradiţională hindusă. Petrecerea a continuat şi duminică la un palat regal din Jodhpur, a cărui închiriere costă nu mai puţin de 60.000 de dolari pe noapte.

Au schimbat mai multe ținute, însă Nick a purtat și un costum tradițional și turban, în timp ce Pryanka a strălucit și într-un sari roșu. „Priyanka a arătat senzațional în outfit-ul său roșu tradițional.”, a spus o sursă pentru E! News, conform sursei citate.

Ambele vedete au postat imagini și video-uri pe Instagram de la fericitul eveniment.

Într-una dintre postări, Priyanka a scris, potrivit ContactMusic: „Totul a început ca un cântec puternic și ca o competiție de dans între familii, dar s-a terminat, ca de obicei, cu o uriașă petrecere de celebrare a iubirii. Eu și Nick abia așteptam Sangeet-ul (după-amiază muzicală) și un alt ritual de dinainte de nuntă… și să vedem ce a pregătit fiecare familie. Și ce demonstrație a fost… Fiecare familie să ne spună poveștile de viață prin cântec și dans – totul presărat cu voie bună și dragoste. Suntem extrem de recunoscători amândoi pentru efortul depus, pentru dragoste și pentru zâmbete și vom păstra amintirile din această după-amiază pentru tot restul vieților noastre. Este un început extraordinar de viață în doi, un început extraordinar pentru familiile noastre și pentru prietenii noștri..”

Cât despre ceremoniile religioase, Priyanka – care a purtat o rochie de mireasă, cusută manual, semnată de Ralph Lauren – a spus: „Totul a fost numai lacrimi. Doar lacrimi. Nu am putut să mă abțin. Cred că am fost foarte emoționată și speriată. Dar imediat ce perdelele s-au tras și l-am văzut, parcă totul a căpătat sens și am știut că pun în aplicare cea mai bună decizie pe care am luat-o în viața mea.”
Nick a adăugat, potrivit sursei citate: „Emoțiile au fost extrem de mari în timpul ceremoniilor, cred că pentru mine cea mai emoționantă a fost cea hindusă. Toată lumea se gândește la acel moment o viață întreagă. Sincer, nu mi-aș fi putut-o imagină așa, perfectă. A fost extrem de emoționat.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava