Concert pascal
MOPAN Suceava

Pro România și-a lansat echipa de candidați pentru Primăria orașului Frasin în cadrul unei conferințe de presă organizată de liderul județean al partidului, deputatul Cătălin Ioan Nechifor. Acesta a ținut din start să menționeze că Pro România va lansa în perioada următoare candidații pentru orașele mici pe un model politic considerat a fi o premieră județeană și anume candidatul la funcția de primar împreună cu echipa pentru Consiliul Local. Astfel, candidatul la funcția de primar al orașului Frasin este medicul stomatolog Cornel Ciornei. În prezentarea sa, acesta a arătat că profesează de 19 ani în Frasin și că a fost un mandat consilier local din partea PSD.

”De ce candidez? Pentru cetățenii din Frasin care au venit la mine și mi-au cerut să candidez. În Frasin e multă treabă. Vrem să avem locuri de muncă, infrastructură și dezvoltare economică. Vrem să atragem investitori și să exploatăm resursele zonei în mod eficient și benefic pentru comunitate”, a explicat Ciornei. El și-a prezentat echipa cu care va ”ataca” Primăria: Cosmin Drancă-inginer mecanic, domnișoara Raluca-economist cu stagiu în străinătate, Costel Andone-pensionar și Ion Macovei-inginer constructor. ”Este o echipă puternică, cu oameni din diverse domenii de activitate care iată s-au gândit să facă un proiect comun. La Frasin este foarte mult de lucru dar cred că domnul doctor Ciornei are competență să pună nu doar diagnostice dar și să se manifeste activ”, a mai spus Nechifor.

Pro România și-a lansat echipa pentru Primăria orașului Frasin. Medicul Cornel Ciornei, candidat la Primărie, 7.8 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.8/10 (5 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava