MOPAN Suceava

Comunicat de presă. Noi, cei de la Pro România, suntem conștienți de situația dificilă prin care trece sectorul HoReCa, prin care trec proprietarii de pensiuni, de hoteluri, de restaurante, cu atât mai mult cu cât, acest sector este foarte important și bine reprezentat în Suceava.

De aceea, ne-am propus în programul de guvernare să acordăm un sprijin concret pentru acest sector, sprijin concretizat prin eliminarea impozitului pe profit, prin eliminarea impozitelor specifice, precum și subvenționarea cu 50% a chiriilor din bugetul de stat.

Pandemia a lăsat urme dramatice în industria HoReCa. În trimestrul doi al anului curent, numărul angajaților din acest sector a scăzut cu tocmai 60%. Mai exact, 6 din 10 angajați și-au pierdut locul de muncă. Reprezentanții acestei industrii estimează că 60% dintre întreprinderi vor dispărea până la sfârșitul anului.

În absența unui ajutor venit din partea Guvernului, noi, cei de la Pro România Suceava, suntem alături de acest sector, grav afectat de pandemie și avem în programul de guvernare stipulat clar măsuri pentru sprijinirea HoReCa.

Tipărit de SC BEST TEAM MEDIA SRL Suceava, la comanda Partidului Pro România Filiala Suceava. CUI MFC 11200008

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava