Concert pascal
MOPAN Suceava

Cea mai tare competiție sportivă de pe planetă este Jocurile Olimpice. O dată la patru ani, cei mai buni atleți ai mapamondului se întrec în cadrul unor competiții unice.

În acest moment, nu mai sunt clipele în care fiecare țară defila cu un număr mai mic sau mai mare de competitori. Acum, pentru a ajunge la Olimpiadă trebuie să realizezi anumite baremuri și să fii în top.

Orice sportiv visează la o medalie olimpică, apogeul carierei și recompense maxime din punct de vedere sportiv și nu numai. După o perioadă de patru ani în care există parte de renunțări deosebite este frustrant să nu ai access la cea mai tare competiție a planetei, în acest caz, JO de la Tokyo 2020.

În acest moment lucrurile s-au schimbat.

Toate competițiile sportive sunt făcute pentru ca publicul să fie mulțumit și să umple tribunele. Olimpiada din acest an nu face excepție, spectatorii prezenți în Japonia fiind, eventual, beneficiarii momentelor unice de la concursul suprem. Pandemia de Coronavirus a schimbat oarecum, ordinea de zi, mai multe țări anunțând faptul că nu vor participa la Olimpiadă.

În aceste condiții este clar că suporterii europeni sau din univers nu vor fi în tribune și că niciun om nu se va risca să fie alături de un eventual pericol. Un lucru este bun că nici prostituatele legendare ”olimpice”, vor sta acasă.

Când participi în competițiile de nivel suprem, ca și JO, te lupți cu cei mai buni sportiv ai lumii. Orice absență de la acest top face ca și titlul de campion olimpic să fie oarecum ”mincinos„. Aceasta este situația în acest moment în care o grămadă de țări renunță la JO de la Tokyo.

Ne confruntăm cu un virus care nu tropăie, unul silențios care face victime pe neașteptate. În acest moment nu există diferențe un om obișnuit și un sportiv, doar financiare, dare le nu contează, pentru că regulile sunt la fel pentru toți.

Jocurile Olimpice cu arenele pline, cu oameni relaxați și bucuroși și cu telespectatori cu zâmbetul pe buze, acesta este un lucru de dorit.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava