Concert pascal
MOPAN Suceava

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, marţi, să amendeze Pro TV cu 10.000 de lei, din cauză că în emisiunea „La Măruţă” din 4 septembrie i-a fost încălcat dreptul la viaţă privată cântăreţei Andreea Bălan, informează click.ro.

Potrivit Andreei Bălan, convorbirea respectivă a fost „înregistrată în mod nelegal”, fără ca ea să ştie că este înregistrată. Andreea Bălan mai susţine că vărul lui Keo a realizat înregistrarea respectivă „în complicitate cu realizatorii emisiunii”. Ea a mai spus, potrivit sursei citate, că înregistrarea a fost difuzată în emisiune fără acordul său.

De cealaltă parte, în şedinţa CNA de marţi, Adriana Păpureanu, reprezentanta Pro TV, a spus că din înregistrare rezultă că Andreea Bălan îi sugera vărului lui Keo ce să spună în emisiunea de la Pro TV, chiar ea fiind cea care a furnizat informaţiile despre viaţa sa. Majoritatea membrilor CNA a considerat însă că Pro TV a încălcat legislaţia audiovizualului în acest caz, mai notează click.ro.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/pro-tv-amendat-cu-10000-din-cauza-lui-maruta-andreea-balan-facut-plangerea

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava