• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a ridicat problema realocării fondurilor europene neangajate, în cuvântul său la al 8-lea Summit European al Regiunilor și Oraselor care se desfășoară la Palatul Parlamentului din București. ”În prezenta Președintelui european al regiunilor Karl-Heinz Lambertz, al comisarului european Corina Crețu, al viceprim-ministrului Daniel Suciu, am ridicat problema realocării fondurilor europene neangajate, de exemplu cele pe Axa 3.1 A, pe o Axă nouă care să fie destinată construirii de parcări supraterane și subterane, în mediul urban. Doamna comisar european mi-a răspuns că propunerea trebuie să vină de la Guvern, Comisia Europeană aprobă solicitările guvernelor țărilor membre. Domnul viceprim-ministru Daniel Suciu a zis în plen că va veni la Suceava să discutăm despre acest lucru. Am arătat că municipalitatea suceveană a realizat 2 parcări subterane în exercițiul financiar 2007-2013 și are pregătite 10 proiecte pentru parcări supraterane. Sperăm ca în urma realocărilor financiare să putem construi parcări supraterane pe fonduri europene în orașul nostru”, a declarat Lungu.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava