MOPAN Suceava

Ninsorile și viscolul puternic au produs probleme cu alimentarea cu energie electrică a municipiului Fălticeni. Potrivit primarului Cătălin Coman, mai mult de jumătate dintre locuitori nu au lumină de duminică dimineaţă. Cea mai mare problemă, a spus Coman, a fost înregistrată la staţia de alimentare cu apă de la Baia, care a rămas fără energie electrică după o avarie apărută la reţea. Cătălin Coman a pus că a discutat cu reprezentanţii E.ON şi trei echipe intervin în permanenţă în zona Fălticeni, reuşindu-se realimentarea cu energie a staţiei de apă potabilă. „După oprirea curentului electric s-au blocat pompele, riscând să îngheţe şi să fi oprită total alimentarea cu apă a municipiului Fălticeni. În momentul de faţă problema este rezolvată temporar, cei de la EON făcând o improvizaţie pentru a asigura alimentarea staţiei cu energie electrică”, a declarat primarul din Fălticeni.

El a mai spus că rămân în continuare probleme cu alimentarea populaţiei cu energie electrică, avariile produse de viscolul puternic făcând ca jumătate de municipiu să fie fără curent.

Cătălin Coman a mai precizat că vântul puternic a smuls mai multe acoperişuri, inclusiv la Şcoala Militară de Jandarmi Fălticeni, însă nu au fost înregistrate persoane rănite.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava