MOPAN Suceava

Atmosfera familială din serialul “Las Fierbinţi” pare să nu mai fie la fel în ultima perioadă. Deşi toată lumea spune că la filmări este numai “lapte şi miere” şi că sunt ca o familie, s-ar părea că lucrurile nu prea mai stau la fel între Mihai Bobonete şi Costi Diţă, cei care îi interpretează pe cârciumarul Bobiţă şi pe Geani, potrivit click.ro.

De peste 13 sezoane, de când se filmează serialul “Las Fierbinţi” (PRO TV), echipa arăta ca o adevărată familie, actorii devenind chiar şi rude între ei, căci şi-au botezat copiii sau s-au cununat unii pe alţii. În ultima vreme s-au împărţit în două tabere: Mihai Bobonete, alături de Mihai Raiţ, Adrian Văncică şi Costi Diţă pe de-o parte, iar Gheorghe Ifrim cu Leonid Doni şi Marius Chivu, în cealaltă echipă. Fiecare a încercat să facă propriile proiecte, piese de teatru sau spectacole de stand-up comedy.

Dar iată că şi în prima echipă au început să scârţie lucrurile. În decembrie 2017, Costi Diţă nu a mai putut fi prezent la spectacolele de stand up comedy de la Sala Palatului, din cauza unor probleme de sănătate. De atunci au existat zvonuri că nu s-ar mai înţelege, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/probleme-las-fierbinti-bobonete-vancica-si-rait-fara-giani-pe-scena

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava