Concert pascal
MOPAN Suceava

Astăzi a avut loc la București ședința Comitetului Director al Asociației Municipiilor din România unde au fost prezenți miniștrii educației, Sorin Câmpeanu, mediului, apelor și pădurilor, Barna Tanczos și ministrul dezvoltării, Cseke Atilla dar și președintele  Agenției Naționale pentru Achiziții Publice, Iuliana Feclistov. Prim vicepreședintele Asociației Municipiilor din România, primarul Sucevei Ion Lungu, a declarat că la întâlnire s-au discutat probleme legate de finanțarea transportului local al elevilor din invățamântul preuniversitar, funcționarea și finanțarea invățământului anteprescolar, proiectele din PNRR,gestionate de Ministerul Educației-Componenta 15 -Educație, proiectele din PNRR, gestionate de Ministerul Dezvoltării:Componenta 5-Valul Renovării și Componenta 10-Fondul local, Proiectul Legii privind zonele metropolitane, Proiectul Legii de actualizare a preturilor la materiale,energie si a cheltuielilor indirecte, Stadiul desfășurării activităților incluse in componenta PNRR,gestionate de Ministerul Mediului,Apelor si Pădurilor,respectiv: Componenta1 ,Managementul apei, Componenta 2,Păduri și protecția biodiversității și Componenta 3, Managementul Deșeurilor.

”S-a discutat cu ministrul mediului programul de casare a masinilor mai vechi de 15 ani cu finantare egală de la  Primărie si de la minister,1.500lei de la minister si 1.500 lei de la autoritatea locala. Totodată s-a discutat problema compensării cantitative a energiei electrice produse de autorităților locale prin Parcuri fotovoltaice. Cu doamna Președintă a ANAP s -a discutat despre realizarea Unitătii Centrale de Achizitii(UCA) la nivelul autoritaților locale ,cu sprijinul ANAP. Timp de patru  ore au avut loc discuții constructive și profesioniste. O parte din problemele ridicate de Autoritatile Locale  si-au gasit rezolvarea in timpul discuțiilor ,iar altele vor fi rezolvate in perioada următoare”, a declarat Lungu.

Problemele comunităților locale dezbătute în prezența unor miniștri la AMR. Prim vicepreședintele Ion Lungu: ”O parte din probleme și-au găsit rezolvarea pe loc, iar altele vor fi soluționate în perioada următoare”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava