Armuriera pe care Alec Baldwin (63 de ani) a angajat-o pentru turnarea westernului ”Rust” îl acuză pe actor. Aceasta ar fi ignorat să participe la o şedinţă de antrenamente de tragere cu arma, înainte cu o săptămână de a o împuşca, din greşeală, în platou, pe directoarea de Imagine, Halyna Hutchins, de numai 42 de ani, în octombrie, anul trecut, notează click.ro.

Acuzaţia făcută de Hannah Gutierrez-Reed se regăseşte în cele 24 de pagini ale documentului prin care l-a dat în judecată pe furnizorul de muniţie Seth Kenney şi compania sa, PDQ Arm and Prop LLC, fiindcă ar fi livrat gloanţe oarbe amestecate cu adevărate pentru filmări. Astfel, glonţul real ar fi ajuns în arma cu care Baldwin a ucis-o pe Halyna. Însă starul nu este numit inculpat în proces. Hannah îl învinovăţeşte şi pe asistentul de regie, David Halls, pentru că i-a înmânat arma lui Alec Baldwin, în platoul de filmare, fără a o chema mai întâi pe ea ca să o inspecteze, aşa cum cerea protocolul, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/problemele-nu-se-mai-termina-pentru-alec-baldwin.-408673.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava