Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Pro România Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, s-a declarat mulțumit de ritmul înscrierilor în acest partid în tot județul Cătălin Nechifor a spus că Pro România are în momentul de față organizații în toate municipiile, orașele și comunele din județul Suceava. „Ceea ce mă bucură este că în continuare trendul de intrare în Pro România este crescut. Săptămânal vin oameni către noi, se înscriu fie direct la sediu, fie în organizații, fie electronic pe pagina de internet a partidului”, a arătat Nechifor.

El a subliniat faptul că foarte multe persoane au apreciat procedura de înscriere electronică în Pro România, o procedură „fără acel tipic care provine din zona PCR-ului cu fel de fel de comisii, comitete, fel de fel de ședințe de întrebări și răspunsuri”. Cătălin Nechifor a declarat că Pro România este un partid mult mai fluid, care acceptă că lumea s-a schimbat foarte mult, care la nivel de comunicare are foarte multe mijloace și metode. „Nu avem obișnuința să ținem ședințe de partid ca în altă parte la care să luăm membri să-i urechem. Ședințele la noi țin maxim o oră, însă avem tot timpul să discutăm și pe grupurile de WhatsApp care sunt funcționale. Și mă bucur că a crescut foarte mult angajamentul celor care sunt colegi și sunt în departamente, sunt în structurile de coordonare, și se simt așa ca o familie. Eu cred că Pro România are un viitor foarte bun. Sigur că avem în continuare o luptă importantă pe zona de stânga”, a precizat liderul Pro România Suceava. El a precizat că Pro România încearcă să se afirme ca principalul partid social democrat, dar și liberal, în această conjunctură politică. „Odată cu continuarea acestei situații ciudate la nivel guvernamental, cred că șansa Pro România crește în fiecare zi”, consideră Cătălin Nechifor.

Liderul Pro România Suceava: Viorica Dăncilă a preluat foarte mult din metehnele lui Liviu Dragnea

Astfel, liderul Pro România Suceava a spus că în ultima perioadă se poate observa foarte clar că premierul și liderul PSD Viorica Dăncilă a preluat foarte mult din metehnele pe care le avea și înainte Liviu Dragnea. ”Este simplu. Ar fi trebuit să vină în Parlament, dacă tot au majoritate, dacă tot sunt bazați pe cifre. Nu înțeleg de ce tărăgănează în acest fel. Pe de altă parte vin și se plâng în fiecare zi că nu funcționează ministerele, că nu au bani pentru salarii, dar decizia e doar la ei. Iohannis le-a explicat pentru a treia oară. E deja ca în bancul cu milițianul. Cât să le mai explici ca să înțeleagă și ei? Sigur că poate unii înțeleg mai greu, dar totuși greutatea de a înțelege ne afectează pe toți”, a declarat Cătălin Nechifor.

El a spus că în momentul „suntem captivi” într-un fel sau altul în jocul dintre cele două palate, între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă. Nechifor consideră că această situație face parte și dintr-o înțelegere subterană. „Asta deoarece că dacă Klaus iese public la ora 6:00, Viorica iese la 7:00, atunci toată piața media e acaparată de Dăncilă și Iohannis. Dar nu e o problemă. Cred că a fost cea mai bună decizia pe care Pro România a luat-o, de a susține un candidat independent și de a arăta românilor că se poate găsi și altceva decât un om de partid care să ajungă președinte și care să facă din acea postură nu treabă pentru români, ci treabă pentru PNL sau pentru PSD”, a mai precizat Cătălin Nechifor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava