MOPAN Suceava

Procesul dintre Johnny Depp și Amber Heard continuă în Fairfax, Virginia, SUA. Magistrații și echipele de avocați ale celor doi foști soți scot la iveală detalii halucinante din căsnicia scurtă, dar plină de evenimente dureroase, scrie click.ro.

În acest sens, Johnny Depp a vorbit despre acuzațiile pe care Amber Heard, fosta lui soție, i le-a adus pe parcursul procesului. Mărturiile vedetei au afectat imaginea actorului care a pierdut numeroase contracte de imagine, printre care și rolul din seria „Pirații din Caraibe”. A fost întrebat cum s-a simțit la auzul mărturiilor depuse de Amber Heard și după o pauză lungă, a decis să își deschidă sufletul în fața instanței. „Nebunește. Este nebunesc să auzi acuzații atroce de violență, violență sexuală, pe care ea mi le-a atribuit, acțiuni de care ea m-a acuzat. Nu cred că există o persoană căreia îi face plăcere să își deschidă sufletul și să spună adevărul, dar sunt momente în care pur și simplu trebuie să faci asta, pentru că (n.r.- situația) a scăpat de sub control.”, a spus Johnny Depp, în timpul ultimei înfățișări de la procesul cu Amber Heard, potrivit sursei citate.

Totodată, în urma întrebărilor pe care avocata sa, Camille Vasquez, i le-a adresat, actorul a vorbit în premieră despre nivelul de dificultate al situației în care se află.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/proces-johnny-depp-amber-heard-dezvaluiri-si-636584.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava