Concert pascal
MOPAN Suceava

Brad Pitt o dă în judecată pe fosta sa soție Angelina Jolie pentru că și-a vândut pachetul de acțiuni din podgoria franceză pe care au cumpărat-o împreună. La mijloc ar fi o avere de 500 de milioane de dolari, potrivit click.ro.

În documentele depuse în instanță pe 21 septembrie, 2021, Pitt a acuzat-o pe Jolie că a încercat să vândă podgoria lor franceză, Château Miraval, în valoare de 164 de milioane de dolari. Brad Pitt și Angelina Jolie s-au căsătorit pe domeniul respectiv în 2014. De asemenea, este locul în care lumea a aflat pentru prima dată despre scurta idilă a lui Pitt cu modelul german Nicole Poturalski, anul trecut.

Cuplul a achiziționat mai multe acțiuni în Chateau Miraval în 2008, cu câțiva ani înainte să se căsătorească. Pitt spune că el și fosta lui soție au fost de acord să nu vândă acțiunile fără permisiunea celuilalt, dar Jolie și-a vândut partea unui brand de băuturi spirtoase deținut de un oligarh rus. Avocații actorului au spus că Chateau Miraval, care cuprinde o casă și o vie în sudul Franței, a devenit pasiunea lui Pitt și, sub îndrumarea sa, a devenit o afacere de succes internațional ce valorează milioane de dolari, iar Jolie nu a contribuit cu nimic, mai notează sursa citată. Procesul susține că prin vânzarea acțiunilor asupra proprietății, Angelina Jolie a demarat o preluare ostilă a afacerii cu vinuri, business pe care actorul îl construise cu multă grijă.

Află mai multe, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/procesul-dintre-brad-pitt-si-angelina-jolie-ce-638597.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava