MOPAN Suceava

Amber Heard, soția lui Johnny Depp între 2015 și 2017, a revenit luni în boxa martorilor pentru a face noi declarații despre mariajul cu starul de la Hollywood.

Procesul dintre cei doi face valuri în presa mondenă din toată lumea și le-ar putea ruina definitiv carierele actorilor, scrie click.ro.

Johnny Depp a fost eliminat din toate proiectele în care producătorii de filme se gândiseră să îl distribuie, iar Amber Heard ar putea pierde contractul pentru un rol în „Aquaman 2”, după ce o petiție în acest sens a strâns deja peste 4 milioane de semnături.

Scandalul despărțirii dintre cei doi actori durează deja de mai bine de 5 ani, deși căsnicia lor a avut o viață mult mai scurtă: 2 ani (2015 – 2017). Din boxa martorilor, cei doi și-au aruncat acuzații dure, pe care fanii le-au disecat cu uimire. Astfel, Johnny Depp a spus despre Amber că și-a făcut nevoile în patul conjugal pentru a se răzbuna pe el. Starul, care de-a lungul anilor a dat viață unor personaje precum Jack Sparrow (Pirații din Caraibe) și Willy Wonka (Charlie și Fabrica de Ciocolată) a mai afirmat că fosta soție este „o sociopată narcisistă”. El a susținut răspicat că Amber Heard s-a folosit de imaginea lui pentru a avansa în carieră, mai spune sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/procesul-johnny-depp-amber-heard-cele-mai-635606.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava