• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Astăzi, procurorii anticorupţie au descins la Prefectura Suceava şi la Primăria Brodina. Anchetatorii au ridicat mai multe documente într-un dosar în derulare. La Suceava, procurorii au stat aproape 3 ore în biroul prefectului Florin Sinescu şi au solicitat şi primit diverse acte de la Direcţia Juridică. Accesul în biroul prefectului a fost restricţionat de un jandarm. Deocamdată nu se cunoaşte exact ce anume urmăresc procurorii DNA. La plecarea acestora, prefectul Sinescu nu a dorit să facă nici o declaraţie.

UPDATE: Perchezițiile DNA la sediul Prefecturii Suceava și al Primariei Brodina au fost finalizate marți după-amiază, anchetatorii afirmând că au fost ridicate documente într-un dosar vizând sume de bani care ar fi fost gestionate abuziv de către primărie în raport cu Prefectura.

Procurorii DNA, aproape trei ore în biroul prefectului, 6.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava