MOPAN Suceava

Diferența dintre posibil și imposibil stă în puterea cu care lupți pentru visurile tale! Au dovedit-o marii campioni au lumii, care au dublat talentul cu efortul neîntrerupt și au atins performanțe uluitoare în condiții uneori extrem de dificile. Într-o țară în care sportul de performanță nu este o prioritate, iar susținerea copiilor talentați aproape nu există, construirea unei gândiri bazate pe aceste principii poate face diferența între succes și eșec pentru micii sportivi.

Digi24 îi aduce împreună pe marii campioni ai României și viitoarele stele ale sportului românesc. Copii talentați, pasionați și muncitori, care visează să ajungă vedete ale sportului pe care-l practică, vor fi susținuți, îndrumați și încurajați de nume sonore din lumea sportivă.

Începând de sâmbătă, 6 februarie 2021, de la ora 11:30 şi în reluare duminică, de la ora 01:00, la Digi24 vă așteaptă emisiunea „UP!”, moderată de campioana olimpică Ana-Maria Brânză. Un proiect Digi24 care susține performanța în sport a copiilor talentați. Într-un format inedit și dinamic, emisiunea vă prezintă poveștile impresionante ale acestor copii, care vor descoperi cu surpriză că în spatele succesului stă munca lor, dar și un mare campion, de la care va primi cele mai solide sfaturi pentru performanță. Sorana Cîrstea, Victor Hănescu, Adrian Mutu, Elisabeta Lipă, Gabriela Szabo, Camelia Potec şi Mihai Covaliu sunt doar câteva dintre numele care au acceptat provocarea de a le fi ghizi celor care pot pune din nou România pe podiumurile marilor competiții.

Digi24 va difuza din 6 februarie, în fiecare sâmbătă, de la ora 11:30, emisiunea „UP!”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava