MOPAN Suceava

Biroul modern este asaltat de o multitudine de dispozitive cu care lucrăm în mod curent: desktop-uri, laptopuri, tablete, smartphone-uri care au nevoie și de alimentare. Atunci când intră în discuție transmisia calitativă de semnal video, la care se adaugă conectarea de mouse și tastatura la toate aceste dispozitive provocarea devine tot mai mare. Pentru aceste situații există un echipament care își găsește discret locul pe birou și își degrevează utilizatorul de complexitatea gestionării echipamentelor, cablurilor și conectivității, sporindu-i în același timp gradul de confort și productivitate în activitățile curente.

Cu o îndelungă experiență în domeniul switch-urilor KVM, compania ATEN propune modelul CS1953, primul switch cu 3 porturi USB-C DisplayPort Hybrid KVMP din industrie. Echipamentul combină stilul ergonomic pentru desktop cu puterea unui KVM și popularitatea conectivității USB-C, facilitând utilizarea aplicațiilor profesionale și comerciale ale stațiilor de lucru și o mobilitate superioară, astfel încât îmbunătățește semnificativ productivitatea spațiului de lucru.

Versatilitatea conectivității USB-C oferă avantaje certe din punct de vedere al utilizatorului, primul dintre acestea fiind datorat faptului că elimină necesitatea unei soluții de andocare pentru conectarea de dispozitive USB-C. Acest tip de interfață tot mai populară este pe cale să devină majoritară în mediul dispozitivelor electronice. Bazându-se pe aceasta, CS1953 asigură conectivitatea plug-n-play cu dispozitive mobile fără soluție de andocare, ceea ce reduce atât spațiul necesar, cât și costurile implicate de tehnologizarea spațiului de lucru. Ținând cont de faptul că porturile USB-C 3.0 permit alimentarea echipamentelor conectate simultan cu transferul de date, putem spune că ATEN CS1953 bifează un punct în plus pe lista cerințelor utilizatorilor, eliminând necesitatea unor cabluri suplimentare de alimentare.

De asemenea, porturile USB 3.1 care folosesc bus-ul de date SuperSpeed facilitează transferuri cu rate de până la 5Gbps către dispozitivele periferice conectate – camere, imprimante, unități de stocare flash USB și altele – ceea ce scurtează timpii de acces la aceste dispozitive și operațiunile de copiere sau scriere. De exemplu, un birou de creație media ce folosește multiple surse de achiziție a datelor, fie ele fotografii, video sau text, va aprecia conectivitatea plug-n-play pentru camera foto/video, transferul fișierelor pe/de pe un laptop pe stația de lucru ce asigură putere de procesare superioară și afișarea pe un monitor cu performanțe de top. Pentru această ultimă categorie de conectivitate, ATEN CS1953 pune la dispoziție un DisplayPort, intermediind conectarea între maxim două computere, un monitor și un dispozitiv mobil (prin USB-C). Performanțele excepționale sunt subliniate de calitate vizuală superioară a rezoluției 4K, claritatea redării conținutului fiind reconfortantă pentru utilizator.

Versatilitatea și simplitatea în utilizare, dublată de conectivitatea extinsă sporesc aria utilizare a switch-ului ATEN CS1953. Exemplul biroului de creație media poate fi completat de o multitudine de alte exemple, cum ar fi birouri de contabilitate sau companiile de servicii financiare, cabinete medicale, stomatologice sau din cadrul spitalelor. Utilitatea echipamentului se dovedește practică și pentru mici spații comerciale de prestări servicii deschise pentru relația cu publicul.

Echipamentul este disponibil în România prin rețeaua de parteneri ATEN, prin intermediul cărora puteți primi cele mai bune sfaturi de achiziție și utilizare în funcție de nevoile dumneavoastră concrete.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava