Concert pascal
MOPAN Suceava

SoftOne România, furnizor de top de servicii și soluții Cloud ERP recunoscute la nivel internațional, estimează o creștere a productivității de 35% pentru companiile care implementează o soluție ERP. Procentul este unul important, în special pentru regiunea Moldovei, care, cu ajutorul instrumentelor potrivite, ar putea să se dezvolte economic peste medie în următorii 5 ani.

SoftOne a evaluat îndeaproape potențialul economic al regiunii, iar unul dintre principalele obiective ale companiei constă în deservirea mediului de afaceri local prin intermediul rețelei sale de parteneri. Astfel, compania își propune să dezvolte o rețea solidă de distribuitori în regiunea de Nord-Est, iar până la finalul anului să ajungă la 60 de parteneri în toată țara.

Modelul unic de afaceri al SoftOne, bazat pe distribuția soluțiilor prin intermediul rețelei de parteneri, cu expertiză în aplicațiile Soft1, crește șansele companiilor de a-și îmbunătăți productivitatea. SoftOne are în prezent 40 de parteneri în România și coordonează activitatea altor 10 la nivel internațional – în Cipru, Bulgaria, Albania, Rusia, Republica Moldova și Serbia.

“Bacău este un centru economic important în Moldova și considerăm că va juca un rol semnificativ în atingerea obiectivelor noastre în regiune. Plănuim să contribuim la dezvoltarea companiilor locale, iar soluția noastră, Soft1ERP, promite să eficientizeze operațiunile și să îmbunătățească productivitatea cu cel puțin 35%”, a declarat Haris Zachariades, CEO SoftOne România.

Soft1 ERP, produsul vedetă al SoftOne, reprezintă cea mai bună soluție pentru organizațiile care au nevoie de sprijin real în optimizarea costurilor, creșterea productivității și îmbunătățirea performanțelor afacerii. Soft1 ERP este un sistem puternic, integrat, care unifică procesele de business și permite automatizarea și eficientizarea funcțiilor cheie din toate departamentele.

În ultimul an, SoftOne a și-a diversificat portofoliul cu noi produse și servicii: Soft1 360 (aplicație de web & mobile), eInvoice (pentru facturare electronică) și servicii web (pentru integrarea în Cloud cu terțe aplicații). În 2016, compania va continua să se axeze, în termeni de cercetare și dezvoltare, pe aplicații de web & mobile, dar și pe soluții în Cloud.

Compania mamă a SoftOne România, SoftOne Technologies, este partener acreditat al Microsoft și distribuitor de top pentru soluții ERP, CRM și Business Intelligence. În prezent, soluțiile Soft1 sunt folosite cu succes de peste 15.000 de companii, care activează pe mai multe piețe internaționale și în mai multe domenii precum: retail, distribuție, construcții, transporturi, producție și servicii. SoftOne Technologies și filialele sale au peste 400 de parteneri, 1000 de dezvoltatori asociați și peste 2.000 de instalări în Cloud.

***

Despre SoftOne România

Compania mamă a SoftOne România este SoftOne Technologies, partener acreditat al Microsoft și distrbuitor de top pentru soluții ERP, CRM și Business Intelligence (BI).

SoftOne România și-a început activitatea pe piața locală în 2013, ca subsidiara uneia dintre cele mai dinamice companii din Sud-Estul Europei și unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții software de business (ERP, CRM și BI) – SoftOne Technologies.

SoftOne România are o mare importanță strategică pentru SoftOne Technologies, reprezentând centrul regional pentru extinderea companiei în Europa Centrală și de Est.

Soft1 ERP, soluția de top a SoftOne România, oferă simplitate și flexibilitate și răspunde nevoilor specifice ale unei companii. Este un sistem funcțional, optimizat pentru operarea în Cloud, care poate fi configurat în totalitate și care oferă agilitate, control operațional și productivitate crescută.

Compania și filialele sale au peste 15.000 de clienți, 400 de parteneri și peste 2.000 de instalări în Cloud, fiind active pe piețe din Europa de Sud-Est, Rusia și Orientul Mijlociu și în industrii precum retail, distribuție, construcții, transporturi, producție și servicii.

Printre clienții actuali ai SoftOne se numără: Alpha Bank, Deloitte, Danone, iar în România: Oscar Downstream, Ernst & Young, Secpral Pro, Calif, Dablerom, Leonardo, Neon Lighting, Verla, Pet Factory și Cosmos Mobile.

Pentru detalii suplimentare puteți accesa: http://www.softone.ro/

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava