Concert pascal
MOPAN Suceava

Note extrem de mici la examenul de titularizare. Unii candidați, cum sunt la chimie, biologie, istorie, educație fizică, învățători sau la educatoare au obținut note de 2, iar alții, în special dintre candidații la Educație Fizică și Sport, nu au reușit nici măcar atât. Un singur candidat a fost notat cu 10.
Potrivit IȘJ Suceava, au fost 154 de note sub 5, cel mai multe, la învăţători – 29, Educaţie fizică şi sport – 23, Limba română – 22, Educatori – 16 și Limba engleză – 13. 194 de candidați au luat note între 5- 7, iar note între 7-10 au primit 197 de candidați.
Un singur profesor, de matematică, a fost notat cu 10 la examenul de titularizare. În total, la Suceava au fost 657 de încriși, 59 dintre aceștia au lipsit de la examen, iar 50 au părăsit sălile după ce au primit subiectele. Un candidat, de la educației fizică, a fost eliminat de la probă penru că i-a sunat telefonul mobil.
Contestațiile vor fi înregistrate în perioada 27-28 iulie la sediile IȘJ, urmând ca rezultatele finale să fie afișate în 3 august.
Repartizarea candidaților pentru angajare pe perioadă nedeterminată se va face în ședințe publice organizate de inspectoratele școlare în zilele de 8 si 9 august, iar transformarea posturilor și actualizarea listei posturilor didactice/catedrelor rămase neocupate, în vederea angajării pe perioadă determinată, va avea loc pe 10 august.
Repartizarea candidaților pentru angajare pe perioadă determinată are loc în perioada 26-29 august 2016. Emiterea și comunicarea deciziilor de repartizare pe post/catedră sunt programate în perioada 11-29 august.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava