Concert pascal
MOPAN Suceava

Costică Costan este unul dintre cei mai buni 10 profesori din țară, premiați în cadrul campaniei naționale Liga Profesorilor. Profesorul de fizică de la Colegiul Național ”Ștefan Cel Mare” a ocupat locul patru în urma voturilor primite în această campanie și va pleca într-o tabară educațională la o universitate de prestigiu din Europa.

Cei mai buni 10 profesori din țară, desemnați pe baza voturilor românilor în cadrul campaniei naționale Liga Profesorilor Excepționali, sunt premiați de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. Liga Profesorilor Excepționali recunoaște și premiază performanțele și excelența în educație. Concursul se adresează tuturor învățătorilor și profesorilor de la clasele I-XIII, care s-au remarcat de-a lungul carierei prin folosirea unor metode de predare inovatoare, cu rezultate notabile, dar și prin implicarea în viața comunității.

Premiile celei de-a treia ediții constau în câte o bursa de merit, de 30.000 RON, 20.000 RON și 10.000 RON pe durata unui an educațional, pentru primele trei locuri. Ocupantul locului patru va pleca într-o tabară educațională la o universitate de prestigiu din Europa, iar următorii șase premianți vor beneficia de câte un laptop. Totodată, ocupanții primelor zece locuri vor mai primi diverse premii, între care și materiale educaționale și de specialitate, sau enciclopedii.

Festivitatea de premiere a celor mai buni 10 profesori din România are fost programată pentru vineri, 8 iulie, ora 18:00, în sala Virgil Madgearu din cadrul Academiei de Studii Economice.

Costan Costică — profesor de fizică la Colegiul Național Ștefan cel Mare, Suceava, s-a clasat pe locul patru la ediția de anul acesta a Ligii Profesorilor Excepționali. Recent, el a primit titlul de cetățean de onoare al Sucevei.

Profesorul Costan, premiat de Liga Profesorilor Excepționali, 8.5 out of 10 based on 6 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.5/10 (6 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava