• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Fostul vicepreşedinte al Mişcării Populare Suceava, profesorul Ovidiu Milici şi naistul Ovidiu Şvarţ, s-au înscris în ALDE. Ovidiu Milici a afirmat că îl cunoaşte de 20 de ani pe liderul judeţean al ALDE, deputatul Alexandru Băişanu, iar de-a lungul timpului, între ei a existat o relaţie bună, echilibrată şi în sfera bunului simţ. Profesorul Milici a mai spus că, după o justă apreciere, a ales să se alăture unui proiect capabil să genereze performanţă. Ovidiu Milici a ţinut să precizeze „fără lipsă de modestie” că după demisia din Mişcarea Populară a fost ofertat de „foarte foarte multe formaţiuni politice”. „ Între mine şi domnul Alexandru Băişanu există o prietenie de mai bine de 20 de ani. Amândoi suntem profesori. Chiar şi când am fost pe baricade politice diferite între noi a existat un spirit de eleganţă, un spirit de echilibru, nu ne-am atacat şi totul a stat în sfera bunului simţ. A unui bun simţ elementar şi politic. De aceea, după o justă şi limpede apreciere am considerat să mă alături unui proiect politic capabil să gestioneze performanţă politică. Iar acest proiect politic care vizează câştigarea Primăriei Suceava, şi de ce nu a Consiliului Judeţean Suceava, se creionează în jurul unui om politic redutabil, Ştefan Alexandru Băişanu”, a declarat Milici. El a apreciat că la ALDE Suceava vor veni şi alţi oameni din Mişcarea Populară. Ovidiu Milici şi-a anunţat, săptămîna trecută, demisia din funcţia de vicepreşedinte şi de membru al Mişcării Populare Suceava. El susţinea că a luat această decizie din cauza şicanelor la care a fost supus de liderul judeţean al partidului, Corneliu Popovici.
La rândul său, liderul ALDE Suceava, Alexandru Băişanu, a precizat că nu mai puţin de 21 de organizaţii locale ale Mişcării Populare vor trece la ALDE.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava