MOPAN Suceava

ProfiCircle, prima platformă online B2B pentru sisteme de depozitare și echipamente comerciale,devine chiriașul Globalworth, cel mai mare investitor de birouri din Europa Centrală și de Est și liderul pieței de birouri în România. Suprafața tranzacționată se ridică la 520de metri pătrați în clădirea de birouri Globalworth Plaza și contractul de închiriere a fost încheiat pe o perioadă de 5 ani și jumătate.

Echipa ProfiCircle și-a început activitatea în comunitatea Globalworth din data de 1 octombrie, continuându-și aici misiunea de a digitaliza industria echipamentelor comerciale la nivel global, printr-o soluție care simplifică întregul proces de achiziție și implementare a proiectelor de amenajare pentru spații comerciale și logistice. În clădirea Globalworth Plaza, ProfiCircle va dispune de beneficiile celei mai mari comunități de business din țară: Globalworth District.

Globalworth a reușit să construiască în ani de zile cea mai mare comunitate de business din țară. Suntem peste 200 de companii în România și ne bucurăm că respectăm promisiunea de a fi a PLACE TO GROW. Îi urăm bun venit echipei ProfiCircle în comunitatea noastră și sperăm că întreaga infrastructură pusă la dispoziție să îi ajute să crească, să dezvolte proiecte reușite în noul sediu și îi asigurăm de întregul nostru sprijin în ceea ce urmează să facă, a spus Ema Iftimie, Head of Leasing & Customer Care, Globalworth România.

Încă de la înființare, compania noastră s-a extins într-un ritm dinamic, astfel că și nevoile de business au crescut, iar echipa s-a mărit constant. Ne bucurăm să fim parte din comunitatea Globalworth, unde am regăsit un mediu de lucru funcțional și productiv și de unde ne vom putea duce la îndeplinire planurile de expansiune și obiectivele de afaceri, a adăugat Eduard Daniliuc, Cofondator și CEO ProfiCircle.

Aflată în nordul orașului București, clădirea de clasă “A” Globalworth Plaza este situată la intersecția șoselei Pipera cu Barbu Văcărescu. Aceasta are front stradal larg la ambele artere, ceea ce îi oferă o vizibilitate deosebită. Accesul la mijloacele de transport în comun este foarte rapid, la 2 minute regăsindu-se stațiile de autobuz, iar la 3 minute stația de metrou Aurel Vlaicu. Clădirea de 19 etajea fost reamenajată în anul 2017 și a primit certificarea verde BREEAM EXCELLENT.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava