La sfârşitul acestei săptămâni a avut loc tragerea la sorţi a meciurilor din sezonul competiţional 2017-2018 al Ligii Naţionale de handbal masculin. Din păcate, programul turului este unul infernal pentru CSU Suceava.

În primele patru etape, formaţia suceveană va avea parte de trei deplasări, primele două fiind la Dobrogea Sud Constanţa şi Steaua, iar a patra la Poli Timişoara, pentru ca între ele, în runda a treia sucevenii să primească vizita vicecampioanei CSM Bucureşti.

„Este adevărat că nu am avut noroc la tragerea la sorţi, primele patru partide fiind deosebit de dificile. Nu este ceva grav pentru că pe noi ne interesează disputele cu echipele cu care ne luptăm pentru obiectivul nostru, menţinerea în primul eşalon valoric.

Am încercat să ne facem un lot competitiv şi sper ca moralul băieţilor noştri să fie unul puternic, iar publicul să ne fie alături. Avem o colaborare bună cu Primăria, Consiliul Local şi Universitatea „Ştefan cel Mare” şi ne dorim un sezon mai bun decât cel anterior, cu toate că va fi foarte greu” a declarat antrenorul echipei CSU Suceava, Adrian Chiruţ.

Campionatul Ligii Naţionale de handbal masculin va începe în data de 3 septembrie.

De la gruparea suceveană au plecat cinci jucători, Puljzovic, Preda, Drăghici, Cristian Bursuc şi Rareş Bursuc. Au venit la CSU Suceava, Sandu Mihai şi Cotinghiu, de la HC Vaslui şi portarul Bobeică.

Programul echipei CSU Suceava în turul sezonului 2017-2018 al Ligii Naţionale de handbal masculin:

HC Dobrogea Sud – CSU Suceava
Steaua – CSU Suceava
CSU Suceava – CSM Bucureşti
Poli Timişoara – CSU Suceava
CSU Suceava – Poli Iaşi
Dinamo – CSU Suceava
CSU Suceava – CSM Focşani
Potaissa Turda – CSU Suceava
CSU Suceava – HC Odorhei
CSM Făgăraş – CSU Suceava
CSU Suceava – CSM Baia Mare
Dunărea Călăraşi – CSU Suceava
CSU Suceava – HC Vaslui

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava