Concert pascal
MOPAN Suceava

Prefectura Județului Suceava informează că serviciile publice comunitare pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple și Regim Permise și Înmatriculare Vehicule vor avea program normal de lucru, în zilele de 16 și 17 august 2018.

Decizia de a păstra programul de lucru normal în zilele de 16 și 17 a.c. pentru cele două servicii publice din cadrul prefecturilor a fost luată din dispoziția conducerii Ministerului Afacerilor Interne, având în vedere că luna august reprezintă o perioadă de vârf din punct de vedere al cererilor de eliberare a documentelor de călătorie, permise de conducere și înmatriculare vehicule.

În data de 15 august a.c., aceste servicii nu vor avea program de lucru cu publicul. Persoanele care doresc să depună cererile de eliberare a documentelor în zilele de 16 și 17 a.c. trebuie să aibă în vedere că unitățile de trezorerie nu au program de lucru în zilele respective. Astfel, taxele trebuie achitate la unitățile de trezorerie înainte de 15 august sau prin celelalte metode admise prin lege, on-line, la oficiile poștale sau la unitățile CEC Bank.

Programul de lucru a fost prelungit, prin Ordin de Prefect, și la nivelul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple unde, începând cu data de 31 iulie 2018 și până la data de 31 august 2018, activitatea se desfășoară între orele 8,30-18,30, de luni până vineri, și între orele 8 și 16 la punctul mobil de lucru de la Rădăuți.
S-a avut în vedere că numărul cetățenilor care solicită pașapoarte în perioada menționată este mai ridicat comparativ cu restul anului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava