Concert pascal
MOPAN Suceava

La Fierărie Talcioc Cultural vă aduce în această săptămână:

21 martie, ora 21:00 – TRUPA 9 LIVE

Vă așteptăm la o 9 seară incendiară alături de Trupa 9.
21 martie vine cu un nou super concert din 2013 al TRUPEI 9, într-o formulă nouă, începând cu ora 21.00. Vă pregătim și alte surprize pentru seara aceasta.
Începem seria concertelor din fiecare joi, începând cu ora 21. Teodora și Lucian, împreună cu echipa, ne-au pregătit o serie nouă de piese, să facem împreună cu voi fiecare seară de joi incendiară.

Teodora Botez – lead vocal,
Lucian Curelariu – lead vocal and guitar,
Marius Aluncarite-Alexandru- lead guitar,
George Lupascu- sax,
Daniel Balan- keyboard,
Alexandru Teisanu- bas,
Alin Stanciu- drums

Prețul unui bilet de intrare este de 5 lei.

22 martie 2013, ora 16.30 – Proiecția documentarului The Pirate Bay – Away from Keyboard (TPB-AFK)
Interacţionez.ro în parteneriat cu La Fierărie – Talcioc Cultural, prezintă vineri, 22 martie, ora 16.30, proiecţia unuia dintre puţinele documentare care au ca temă copyright-ul: The Pirate Bay – Away from Keyboard (TPB-AFK).

TPB-AFK prezintă povestea fondatorilor celebrului tracker de torrente care au ajuns în tribunale, lupta dintre ei şi marile companii Hollywood, MGM sau Warner Bros. Este un film documentar axat în mare parte pe procese, declaraţii şi câteva părţi din viaţa fondatorilor The Pirate Bay.
Documentarul este realizat de Simon Klose, Martin Persson, Signe Byrge Sørenssen şi Anne Köhncke, în parteneriat cu casele de producții Nonami şi VHX. Toate informaţiile despre documentar se găsesc la tpbafk.tv
Proiecția va fi urmată de o dezbatere despre copyright şi despre cum este interpretat conceptul de marile corporaţii şi cei care vor să „elibereze” internetul.
Dezbaterea nu se vrea a fi una formală, fiind aşteptat orice iubitor de internet şi pentru că, inevitabil, acesta interacționează cu conceptele de copyright, piraterie.
DESPRE PROIECT
Interacţionez.ro – un blog de citit şi de ascultat a luat naştere în luna noiembrie a anului 2012 şi este un blog pe care sunt abordate subiecte din IT, Social Media şi Arte Vizuale. Nu revoluţionează internetul dar aduce un plus, cel puţin în România: podcasting-ul.
Scopul nostru este să ţinem la curent entuziaştii pasionaţi de internet şi ariile conexe, să aducem în discuţie subiecte interesante şi să prezentăm cele mai importante şi actuale informaţii din domeniu.
Interacţionez.ro este un blog, aşadar în spatele lui se află bloggeri, tineri, dinamici, cu tastatura şi mouse-ul în mână.

22 martie 2013, ora 22:00 – DODO’S ROCK PARTY

Vinerea aceasta vă invităm la o petrecere de soi. Doru Popovici, Dodo al nostru, v-a pregătit un playlist de pomină să ne distrăm împreună până dimineața.

Intrarea este liberă.

23 martie 2013, ora 22:00, concert R A V A – SUPER MAGIC LOVE

R A V A. SUPER MAGIC LOVE.
Prima dată i-am ascultat pe scena din Fierărie în decembrie 2010.
Acum îi vom asculta mai tare, mai mult, mai puternic pe scena din Talcioc pe 23 martie.

Revenio Ad Veritatem Aeternam (de obicei abreviat RAVA) este o formaţie de rock alternativ înfiinţată la Iaşi în 2005 şi care a debutat în 2009 cu EP-ul „Super Magic Love”.
Această primă apariţie discografică a beneficiat de o intensă promovare şi mediatizare, care a dus la includerea ei în topul celor zece debuturi muzicale naţionale pe anul respectiv, o iniţiativă a ziarului „Cotidianul”.
Până în acel moment, RAVA a devenit treptat tot mai cunoscută şi mai apreciată în ţară prin participări la numeroase concerte, concursuri de muzică (între care ediţia din 2009 a Global Battle of the Bands) şi festivaluri (Rock la Mureş 2008, Stufstock 2010, Bucovina Rock Castle Festival 2011), figurând inclusiv pe două compilaţii muzicale autohtone, anume „Manifest Yourself 2” (2007) şi „One Day Uploaded Mix Nr. 2: Is This Thing On?” (2009).
De asemenea, formaţia s-a bucurat de mai multe apariţii la televiziune (TeleM, TVR Iaşi, Music Channel), radio (Radio Guerilla, Radio VoxT, Radio Iaşi, Radio CityFM) şi presa locală (Opinia Studenţească, Ziarul de Iaşi), reuşind să atragă atenţia în mod pozitiv şi să reprezinte onorabil Moldova pe harta muzicii rock din România.
Împărţind un sound relativ asemănător, RAVA a cântat până acum alături de nume consacrate, precum Grimus, The Amsterdams, Zdob şi Zdub, Luna Amară, Urma şi Alternosfera.

Versurile şi mesajul RAVA nu au un caracter întrutotul unitar, dar tema recurentă o reprezintă ideea iubirii, trăită şi mărturisită din perspective diferite.
Pluralismul acesta se reflectă în mod inevitabil asupra liniilor instrumentală şi melodică, adăugând un plus de originalitate şi diversitate sound-ului.
În concordanţă cu atitudinea nonconformistă a membrilor formaţiei, acesta din urmă oscilează între metal, ska, psychedelic, grunge, drum’n’bass sau progressive.
În prezent, RAVA lucrează la finalizarea pieselor pentru prima apariţie full-length din istoria trupei, album care va marca tranziţia către versuri în limba română a pieselor, spre deosebire de primul material discografic lansat.

RAVA 2013:
Lucian Curelariu – voce, clape;
Bogdan Hapliuc – chitară electrică, voce;
Eduard Butucel – chitară electrică;
Laurenţiu Dumescu – bas;
Codrin Murariu – tobe.

24 martie 2013, ora 16:00 – Festivitatea de încheiere a Festivalului „Primăvara poeților”, Ediția 2013 – Degustare vinuri Crama NACHBIL prin enotecCa, având invitat somelier Răzvan Demian

Biblioteca “I.G.Sbiera”, Alexandria Librării, enotecCa magazinul de vinuri, Casa de Vinuri NACHBIL și La Fierărie Talcioc Cultural, în colaborare cu Consiliul Județean Suceava și Shopping City Suceava, vă invită pe 24 martie 2013, începând cu ora 16, să luați parte la Festivitatea de încheiere a Festivalului „Le Printemps des Poètes” – „Primăvara poeților” cu tema „Les voix du Poème” – „Vocile Poeziei”.

Sub egida Festivalului, începând cu ora 16.00, enotecCa magazinul de vinuri și Casa de vinuri NACHBIL vă invită la o degustare prietenească, în care tainele vinurilor casei Nachbil din Beltiug, Satu Mare vă vor fi descifrate de somelierul Răzvan Demian.
Intrarea este liberă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava