Concert pascal
MOPAN Suceava

Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în calitate de Autoritate de management pentru Programul Operațional Comun România-Republica Moldova 2014-2020, împreună cu reprezentanții Secretariatului Tehnic Comun din Suceava, a organizat miercuri, 28 februarie a.c., la Chișinău, o sesiune de informare dedicată potențialilor beneficiari de finanțare.

Aproximativ 150 de reprezentanți ai autorităților publice și ai ONG-urilor din regiunea Chișinău au participat la evenimentul de informare organizat la Chișinău. Participanții au primit informații detaliate despre tipurile de activități pentru care pot beneficia de finanțare prin program, despre modalitatea de a completa o cerere de finanțare și despre categoriile de beneficiari eligibili. Reprezentanții Autorității de Management și ai Secretariatului Tehnic Comun au atras atenția asupra celor mai importante aspecte privind modalitatea de completare a aplicațiilor și asupra noțiunilor sensibile în etapa de evaluare a proiectelor.

Sesiunea de informare face parte dintr-o serie de șapte evenimente de informare organizate de reprezentanții Autorității de Management și ai Secretariatului Tehnic Comun, care au drept scop prezentarea oportunităților de finanțare prin programul de cooperare transfrontalieră menționat. Acestea vor fi urmate de opt sesiuni de instruire, organizate în perioada martie-aprilie 2018, în România și în Republica Moldova, cu caracter tehnic, pentru a prezenta concret modul de completare a unei aplicații, funcționarea sistemului electronic de înregistrare a aplicațiilor și etapele parcurse de o solicitare de finanțare până la momentul semnării contractului.

În contextul evenimentelor legate de lansarea apelurilor de proiecte, pe 14 martie 2018, la Chișinău, va avea loc Forumul de parteneriat organizat în cadrul Programului Operațional Comun România-Republica Moldova 2014-2020. Evenimentul este adresat potențialilor beneficiari din Republica Moldova și din România și facilitează realizarea de parteneriate eligibile pentru a depune proiecte în cadrul programului operațional.

Toate informațiile privind Programul Operațional Comun România-Republica Moldova 2014-2020, apelurile de proiecte lansate și informațiile utile celor interesați de finanțare pot fi consultate pe web site-ul dedicat programului, www.ro-md.ro-ua-md.net.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava