MOPAN Suceava

Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava a anunțat programul spectacolelor lunii noiembrie. Cele șapte spectacole sunt din cele mai diverse, de la producții proprii sau în parteneriat, până la spectacole invitate pentru copii și concerte cu artiști celebri. Teatrul sucevean va marca, de asemenea, Ziua Bucovinei. Cu o zi înaintea acestei sărbători, pe 27 noiembrie, vă invităm la „D’ale Carnavalului”, de I.L. Caragiale, în regia lui Tudor Lucanu, un spectacol de succes la care intrarea va fi liberă, în limita locurilor disponibile.

Spectacolele de luna viitoare vor începe pe 14 noiembrie, de la ora 19:00 având loc premiera piesei „Trei surori”, de Anton P. Cehov, în regia Catincăi Drăgănescu. Piesa este o coproducție PunctArt și Teatrul Municipal „Matei Vișniec”.

Pe 15 noiembrie, de la orele 11:00 și 13:00, pe scena teatrului vor urca actorii Teatrului „Luceafărul” din Iași, cu spectacolul pentru copii „Vrăjitorul din Oz”.

Apoi, pe 17 noiembrie, de la ora 19:00, se va juca spectacolul de teatru „Kebab”, de Gianina Cărbunariu, în regia lui Daniel Iordan.

Piesa Kebab se va mai juca și pe 24 noiembrie, de la ora 19:00.

Pe 23 noiembrie, de la ora 19:00, este programată piesa „Un Playboy de peste deal”, de John M. Synge, regizată de Antonella Cornici.

Apoi, pe 27 noiembrie, tot de la ora 19:00, se va juca piesa „D’ale carnavalului” de I.L. Caragiale, în regia lui Tudor Lucanu.

Spectacolele din luna noiembrie se vor încheia cu un concert susținut de Mihai Mărgineanu, care va avea loc pe 29 noiembrie, de la ora 19:00.

Rezervările de bilete se pot face la numărul de telefon 0759048677, sau pe emailul bilete@teatrulmateivisniec.ro, de luni și până vineri, între orele 8:00 și 14:00. Biletele se eliberează de luni până vineri, de la 13:00 și până la 16:00.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava