Concert pascal
MOPAN Suceava

Vicepremierul Raluca Turcan și ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, au participat astăzi la semnarea documentelor pentru implementarea proiectului de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunile Mediaș, Agnit și Dumbrăveni din județul Sibiu.

Cu o valoare de aproximativ 122 milioane de euro și finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare, prin implementarea acestui proiect peste 95.000 de cetățeni vor beneficia de servicii de apă și canalizare.

”Semnăm astăzi, la Mediaș, alături de primarul Gheorghe Roman și de ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, acordul pentru unul dintre marile proiecte de dezvoltare ale municipiului Mediaș: modernizarea rețelei de apă și canalizare. Misiunea Guvernului României este aceea de a crește nivelul de dezvoltare a comunităților și, odată cu acesta, asigurarea de condiții de trai mai bune pentru români. Responsabilitatea cu care tratăm încrederea cu care am fost investiți este vizibilă prin pașii concreți pe care i-am făcut. Mă bucur că putem reconfirma semnalul dedicării totale a Guvernului în parteneriatul cu autoritățile publice locale. Din păcate, la preluarea guvernării, peste 4 miliarde de euro zăceau nefolosite într-o revoltătoare lipsă de respect față de nu mai puțin de 54 de administrații publice din România. În acest caz, al municipiului Mediaș, este vorba, între altele, despre deblocarea proiectului Centurii ocolitoare, despre promovarea de investiții în infrastructură și, iată, despre finanțarea pentru apă și canalizare, în sumă de peste 122 milioane de euro. 35 de comunități din 18 unități administrativ-teritoriale vor beneficia de acest proiect. Este un pas enorm pentru Mediaș, un pas așteptat, promis de prea mulți și de prea multe ori, dar meritat de locuitori. Astăzi, lucrurile s-au schimbat și vedem asta din nou. Acum, la Mediaș, de chiar ziua municipiului”, a afirmat vicepremierul Raluca Turcan.

„Mă bucur să fiu alături de dumneavoastră cu ocazia aniversării a 753 de ani de atestare a orașului Mediaș, cu prilejul oficializării acestui proiect de o deosebită importanță pentru cetățeni. Este încă un pas pe care orașul dumneavoastră îl face pentru a deveni un pol de dezvoltare în județul Sibiu. Acest fapt se datorează bunei colaborări dintre autoritățile locale și cele centrale, așa cum este normal, de altfel, pentru a putea construi și implementa proiecte de anvergură în beneficiul real al locuitorilor”, a precizat ministrul Marcel Boloș.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava