MOPAN Suceava

Primarul orașului Siret, Adrian Popoiu, a anunțat că a supus astăzi spre aprobare în plenul Consiliului Local depunerea unui proiect major de dotare cu mobilier, echipamente digitale și materiale didactice a celor două unități școlare cu personalitate juridică din Siret: Școala Gimnazială ”Petru Mușat” Siret care cuprinde și GPN ”Luminița” și Colegiul Tehnic ”Lațcu Vodă” Siret.

Proiectul în valoare de aproximativ 4,5 milioane de lei se depune de către Primăria Siret cu finanțare 100% nerambursabilă din Planul Național de Redresare și Reziliență. „Pentru acest proiect colaborăm de câteva luni cu reprezentanții unităților școlare din Siret. Listele de dotări au fost întocmite de fiecare unitate de învățământ în parte și avizate de Inspectoratul Școlar Județean Suceava. Dotările solicitate se încadrează în normativele legale privind dotarea minimală stabilite prin Ordin al Ministrului Educației, aceasta fiind condiție obligatorie impusă prin ghidul solicitantului”, a  spus Popoiu.

Obiectivele concrete ale proiectului sunt: dotarea sălilor de clasă, a sălilor de grupă, a laboratoarelor și cabinetelor cu echipamente digitale; dotarea sălilor de clasă, a sălilor de grupă, a laboratoarelor și a cabinetelor cu mobilier și materiale didactice; înființarea unui cabinet de limba și comunicare în cadrul Școlii Gimnaziale ”Petru Mușat” Siret și a unei săli senzoriale la GPN Luminița Siret din cadrul Școlii Gimnaziale ”Petru Mușat” Siret; dotarea atelierelor din cadrul Colegiului Tehnic ”Lațcu Vodă” Siret cu echipamente TIC, echipamente specifice și materiale didactice; dotarea sălilor de sport din cadrul celor două unități de învățământ.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava