Concert pascal
MOPAN Suceava

În perioada 19-23 mai 2014, între orele 9.30-11.30 vor avea loc ateliere de modelaj în lut organizate de Muzeul de Artă “Ion Irimescu” în parteneriat cu Grădiniţa cu Program Prelungit „Licurici”,din municipiul Fălticeni. Aceste ateliere fac parte din ciclul de proiecte educaţional-artistice: „Mici artişti, mari talente”, în care au mai fost implicate deja şi alte instituţii de învăţământ şcolar din zona Fălticeni. În fiecare din cele cinci zile la activitate va participa câte o grupă alcătuită din 20-25 de copii preşcolari, toţi provenind din cadrul aceleiaşi instituţii.
Proiectul are următoarele obiective: familiarizarea micilor artişti cu viaţa şi opera maestrului Ion Irimescu, cultivarea gustului pentru frumos, stimularea creativităţii şi a imaginaţiei, precum şi dezvoltarea propriilor potenţiale creatoare.
Se doreşte, de asemenea, antrenarea de la o vârstă fragedă a copiilor în activităţi cultural-artistice şi de creaţie, dezvoltarea relaţiilor interpersonale şi de colaborare cu colegii lor, şi nu în ultimul rând, petrecerea timpului liber într-un mod cât mai plăcut.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava