MOPAN Suceava

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Suceava va realiza un nou proiect în următorii doi ani, proiect care se numeşte Caravana Fotbalului Judeţean. Pentru a pune în practică această idee, AJF Suceava a achiziţionat un microbuz cu care va cutreiera toate localităţile judeţului, în scopul popularizării fotbalului la nivel juvenil.

Fiecare acţiune se va realiza cu sprijinul voluntarilor proveniţi din rândul antrenorilor şi profesorilor de sport din judeţ, care vor avea la dispoziţie în maşină mingi, jaloane, echipament de joc, dar şi cupe sau medalii cu care vor fi premiaţi micii fotbalişti. Cu acest prilej se vor desfăşura jocuri, concursuri, dar şi acţiuni de selecţie. Prima acţiune de acest gen a avut loc la mijlocul acestei săptămâni, în comuna Fântânele, şi s-a bucurat de un real succes printre copii.

„Prin derularea acestui proiect sportiv dorim să devenim prietenii copiilor, să desfăşurăm activităţi comune, atractive pentru toţi preşcolarii şi şcolarii, îndreptându-i către fotbal şi mişcare în aer liber. Toate costurile legate de transport şi materialele sportive vor fi asigurate de AJF Suceava, dar considerăm că aceste cheltuieli sunt infime în raport cu impactul pe care-l poate avea această acţiune la nivel judeţean. Cred că acest proiect pilot poate avea impact chiar la nivel naţional dacă vom reuşi să atragem alături de noi mass-media, dar şi alţi parteneri sau colaboratori”, a declarat preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Suceava, Ciprian Anton.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava