MOPAN Suceava

Persoanele din mediul rural care doresc să își înființeze propria afacere sau să își găsească un loc de muncă se pot înscrie la cursurile de perfecționare și sesiunile de consiliere și mediere pe piața muncii organizate în cadrul proiectului ”Viitor antreprenor”.
Participarea la proiectul ”Viitor antreprenor” este gratuită și include cazarea și transportul cursanților, fiecare persoană înscrisă beneficiind și de o subvenție de 500 de lei la absolvire. Totodată, persoanele din grupul țintă au ocazia de a participa la un concurs ce premiază primele 210 persoane ce-și găsesc un loc de muncă. Se acordă premii în valoare de 1.000 lei/persoană.

Participanții la cursurile ”Viitor antreprenor” trebuie să facă parte din grupul țintă al proiectului, reprezentat de 1500 persoane – șomeri, persoane ocupate în agricultura de subzistență, persoane în căutarea unui loc de muncă, persoane inactive și angajați din mediul rural. Identificarea acestor persoane din cadrul grupului ţintă se face prin respectarea următoarelor criterii :
– Studii de minim 10 clase
– Nu se admit studenţi şi elevi
– Sunt acceptate, ca şi domiciliu înregistrat în CI, doar satele şi comunele
– Persoanele din grupul ţintă trebuie să aparţină doar celor 14 judeţe din cadrul proiectului: Argeș, Ialomița, Prahova, Teleorman, Dâmbovița, Călărași,. Giurgiu, Ilfov, Neamț, Bacău, Botoșani, Suceava, Vaslui, Iași
– Nu se vor accepta persoane ce au mai participat la cursuri de competenţe antreprenoriale in ultimii doi ani.
Persoanele interesate de cursurile ”Viitor antreprenor” se pot înscrie sunând (sau dând bip/sms) la 0782726357, 0786 278 791 sau 0786 278 790.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, a început din luna aprilie 2014 și se va derula pe o perioadă de 18 luni, până în septembrie 2015. Obiectivul general al proiectului este reprezentat de promovarea sustenabilității zonelor rurale din regiunile de dezvoltare București-Ilfov, Sud Muntenia și Nord-Est prin implementarea de intervenții locale integrate și active cu accent pe dezvoltarea afacerilor și creșterea calității resurselor umane.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava