• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Muzeul Bucovinei a oferit şcolilor din Suceava, pentru anul şcolar 2016-2017, săptămâna Școala altfel, două noi proiecte educaţionale, respectiv: George Löwendal –creator de costume, marionete şi decoruri şi Alternative picturale – gravura.

Beneficiarii proiectelor educaționale propuse sunt elevii de la  Şcoala cu clasele I-VIII „Miron Costin” Suceava, Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 10 Suceava şi Şcoala cu clasele I-VIII Vereşti , judeţul Suceava.
În cadrul primului proiect de pedagogie muzeală este prezentat modul în care lumea artei și cea a teatrului s-au împletit în creația artistului George Löwendal, temele predilecte în pictura de şevalet şi câteva date biografice. Elevii realizează propriile desene inspirate de schițele scenografului George Löwendal şi modelează în lut personaje cunoscute.
Provocarea principală pentru cel de al doilea proiect este tocmai tehnica de lucru aleasă: linogravura. Muzeul Bucovinei a pus la dispoziţia copiilor 30 de seturi de dălţi de linogravură şi linoleum pentru a deprinde tehnica gravurii. Copii desenează, gravează, tipăresc şi învăţă noţiuni noi precum: gravură, linogravură, litogravură, litografie, tipuri de tipar, etc.
Lucrările rezultate vor fi reunite ulterior într-o micro-expoziţie organizată de către fiecare şcoală.
Expoziţia organizată în cadrul proiectului pedagogic trezeşte interesul copiilor pentru activităţile creative care vor fi inițiate și organizate ulterior de către muzeul sucevean.
Parte din informaţiile biografice, desenele şi schiţele prezentate elevilor în cadrul proiectului educaţional au fost puse la dispoziţia Muzeului Bucovinei de către Fundaţia George Löwendal căreia îi mulţumim, şi pe această cale, pentru sprijinul acordat.
Muzeul Bucovinei, cu sprijinul Consiliul Judeţean Suceava, pune la dipoziția școlilor partenere personal de specialitate din cadrul Biroului de Artă, precum și materialele şi ustensilele necesare desfăşurării activităţilor educative.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava