Concert pascal
MOPAN Suceava

Cu aproximativ 40 de participanți înscriși, 20 de fotografi, peste 40.000 de distribuiri și peste 4000 de voturi deja înregistrate, prin concursul de fotografie de balet “Ballerinas in Red, 2021” Ballet Magazine Romania marchează sărbătoarea Zilei Internaționale a Dansului, alături de International Theater Institute și de cele peste 40 de personalități ale lumii dansului românesc.

Vezi și: LA MULTI ANI! Peste 40 de personalități s-au alăturat Ballet Magazine pentru a celebra împreună Ziua Internațională a Dansului

“Ballerinas in Red” este cel mai important proiect media de promovare a baletului și a tinerilor pasionați de această artă, prin promovarea fotografiei de balet. Se derulează în perioada 10 Aprilie – 31 Iulie 2021, și are ca temă culoarea roșie, care trebuie să se regăsească dominant în echipamentul participanților.

Vezi și: 3,2,1 START! Ballet Magazine Romania a deschis platforma pentru înscrieri în proiectul “Ballerinas in Red 2021”

“Ballerinas in Red, 2021” este un proiect media privat și independent, ce are ca obiectiv susținerea și promovarea artei baletului prin promovarea fotografiei de balet și a artiștilor din acest domeniu, fie ei profesioniști sau artiști în devenire. Este un proiect 100% românesc, și singurul proiect media de acest gen din Europa Centrală și de Est deschis participării balerinilor din întreaga lume.

La prima sa ediție, “Ballerinas in Red, 2020” proiectul a înregistrat aproximativ 140 de participanți, peste 40.000 de like-uri, 3000 de comentarii și aproximativ 6000 de share-uri. La această a doua ediție vor fi transmise invitații de participare la peste 3500 de școli de balet din întreaga lume.

În doar câteva cifre, acum, după doar două săptămâni de la lansare, proiectul “Ballerinas in Red, 2021” înregistrează deja aproximativ 40 de înscrieri, mai mult de 40.000 de distribuiri în social media și peste 4.000 de voturi exprimate.

Vezi: https://ballerinasinred.balletmagazine.ro/concurs

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava