Concert pascal
MOPAN Suceava

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților, Sectorul Social Filantropic al Centrului Eparhial Suceava în colaborare cu Fundația „Anastasie Crimca” organizează cea de-a doua ediție a proiectului caritabil „Un Crăciun pentru fiecare”.

Prin acest program se intenționează împărtășirea bucuriei Nașterii Domnului, materializată sub formă de daruri care să conțină alimente de bază și pachete cu dulciuri, unui număr de aproximativ o mie de copii din mediul rural, proveniți din familii defavorizate, aflați în situația de risc de abandon școlar și ai căror părinți nu au posibilitatea de a le oferi cele necesare traiului.

Totodată, prin acest demers filantropic, se dorește și sprijinirea a o mie de bătrâni bolnavi, care nu mai au nicio susținere din partea copiilor și a nepoților, cu un venit din care nu își permit achiziționarea hranei, a medicamentelor și a lemnelor pentru a trece peste perioada de iarnă.

,,Crăciunul, sărbătoare menită să aducă bucurie tuturor oamenilor, este, din nefericire, un moment în care părinții bolnavi și lipsiți de orice ajutor material și financiar privesc cu durere spre copiii lor, cărora nu au posibilitatea de a le oferi un dar de la Moș Crăciun, atât de așteptat de cei mici. Totodată, bătrânii uitați de familie, cu lipsuri materiale, abia având ce pune pe masă, privesc cu lacrimi în ochi spre poartă, cu nădejdea că cineva le va trece pragul și îi va colinda, oferindu-le un moment de bucurie. Pentru acești oameni se organizează acest proiect. Sperăm că prin ajutorul oamenilor e bine, Moș Crăciun va ajunge la acei copii cărora părinții nu au posibilitatea de a le oferi un mic dar, precum și la bătrânii singuri, împărtășindu-le astfel bucuria Nașterii Domnului.” – Protos. Iustin Tănase, Consilier Social Filantropic.

Campania se desfășoară în perioada 5 noiembrie – 20 decembrie a.c., interval în care toți cei care doresc să se alăture acestei inițiative, o pot face prin donații directe într-unul din conturile special deschise pentru susținerea activităților caritabile ale Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

Donațiile se pot face folosind următoarele mijloace:

  • Direct în conturile:

RON :  RO51 RNCB 0234 0370 1091 0014
EURO: RO78 RNCB 0234 0370 1091 0110 

Nume beneficiar: Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților

Detalii: CRĂCIUN

  • De asemenea, se pot face donații și prin mandat poștal la adresa Arhiepiscopiei:

Str. Iancu Flondor, nr. 2, loc. Suceava, Cod 720027, jud. Suceava, România.

Pentru mai multe detalii despre acest proiect, puteți apela la numărul de telefon 0756 277 365 – Pr. Andrei Mocanu, coordonatorul voluntarilor Sectorului Social Filantropic al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava