Ministerul Culturii pune în consultare publică proiectul de Lege pentru modificarea și completarea Legii nr. 504/2002 a audiovizualului și a Ordonanței Guvernului nr. 39/2005 privind cinematografia. România are obligația de a transpune, în legislația națională, Directiva 2018/1808 a Parlamentului European și a Consiliului din 14 noiembrie 2018, de modificare a Directivei 2010/13/UE privind coordonarea anumitor dispoziții stabilite prin acte cu putere de lege sau acte administrative în cadrul statelor membre cu privire la furnizarea de servicii mass-media audiovizuale (Directiva serviciilor mass-media audiovizuale) având în vedere evoluția realităților pieței.

Proiectul se află în consultare publică până în data de 05.04.2021, inclusiv, iar cei interesați pot transmite propuneri și observații la adresa de e-mail legislativ@cultura.ro. Toate sugestiile primite vor fi analizate de compartimentele de specialitate ale ministerului.

Directiva 1808 / 2018 (Directiva serviciilor mass-media audiovizuale) este rezultatul unui proces complex de negociere, în care au fost implicate la nivel european ministerele culturii, centrele naționale de cinematografie ale statelor membre, autoritățile naționale de reglementare în domeniul audiovizualului, autoritățile pentru protecția consumatorilor etc.

http://www.cultura.ro/proiectul-de-lege-privind-transpunerea-directivei-serviciilor-mass-media-audiovizuale-lansat

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava