MOPAN Suceava

Proiectul locuințelor sociale care vor fi construite în municipiul Rădăuți prin Asociația ”GAL Urban” a prins contur. El fost prezentat de conducerea GAL Urban, Florin Preda-manager și Radu Muntean-asistent manager, vineri într-o conferință de presă. Florin Preda a declarat că proiectantul este un arhitect local explicând că fiecare spațiu locativ va dispune de opt apartamente în suprafață de 60 de metri pătrați fiecare. ”Aici sunt anumite condiții care trebuie îndeplinite și anume combaterea excluziunii sociale, promovarea incluziunii sociale pentrui cei ce vor locui în noile locuințe. Proiectul în sine a fost gândit să fie practic, să arate și frumos pentru a schimba starea de viață și pentru a scoate din sărăcie persoanele din zona urbană marginalizată a municipului Rădăuți”, a spus Preda.

Beneficiarii locuințelor sociale vor fi 60 de familii nevoiașe din zonele marginalizate ale Rădăuțiului. ”Am stabilit chiar și pentru agenții economici partenerii privați ai GAL Urban o dimensiune economică. Pentru fiecare proiect vor primi o valoare de în jur la 25.000 de euro pe fiecare loc de muncă creat. Astfel vom spori gradul de ocupare în sectorul celor neangajați din municipiul Rădăuți”, a spus managerul GAL Urban.

La rândul său asistent managerul Radu Muntean a arătat că la GAL Urban au mai adera încă opt firme private. El a mai spus că după discuțiile cu președintele Comitetului director al GAL Urban, primarul Nistor Tătar, s-a stabilit și spațiul unde va fi construit centrul social integrat: este vorba de zona de lângă terenul de fotbal 2. ”S-a stabilit ca și detalii tehnice structura comitetului de selecție a proeictelor care vor fi depuse pe cele două componente hard și soft și în același timp comisia de contestații”, a mai spus Radu Muntean. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava