Concert pascal
MOPAN Suceava

Deliberativul județean a aprobat în ședința de astăzi proiectul inițiat de președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, privind asumarea de către Consiliul Județean Suceava a construirii din fonduri europene a centurilor de la Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc și Gura Humorului, aferente Autostrăzii Nordului (Suceava-Bistrița-Dej-Baia Mare-Satu Mare), precum și a centurilor municipiilor Suceava și Fălticeni.

Hotărârea deliberativului județean prevede împuternicirea șefului administrației județene de a face toate demersurile la Ministerul Fondurilor Europene și la Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, în conformitate cu prevederile Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 101/2020, pentru înființarea de către Consiliul Județean Suceava a unui organism UIP care să gestioneze construirea centurilor din fonduri europene.

Procedurile încep săptămâna viitoare când președintele Gheorghe Flutur se va deplasa la ministerele amintite.

”Aceste centuri au o valoare deosebită pentru fluidizarea traficului și pentru dezvoltarea județului Suceava. Mulțumesc consilierilor județeni pentru votul acordat. Intrăm, practic, într-o nouă etapa de dezvoltare a Sucevei și Bucovinei”, a declarat Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava