Concert pascal
MOPAN Suceava

Programul de anul acesta a proiectului „Paştele în Bucovina” nu mai include aducerea Luminii Sfinte de la Ierusalim. Din programul publicat pe site-ul Consiliului Judeţean Suceava reiese faptul că în noaptea de Înviere sucevenii nu vor mai lua Lumina Sfântă adusă de la Mormântul Sfânt. Reamintim că în ultimii patru ani, o delegaţie din judeţul Suceava, din care a făcut parte şi fostul şef al administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, s-a deplasat în Israel pentru a aduce Lumina Sfântă.

Programul de anul acesta a proiectului „Paştele în Bucovina” a început cu Festivalul Ouălor Încondeiate de la Ciocăneşti, şi se va încheia pe 8 mai, cu un concert pascal, „Lumina învierii”, care se va avea loc la Liceul tehnologic din Vicovu de Sus.

Potrivit programului acestui proiect, pe 28 aprilie, în centrul Sucevei va fi deschis Târgul „Produs în Bucovina”. Tot pe 28 aprilie, de la ora 19:30, în Biserica Romano – Catolică „Sf. Ioan Nepomuk” va avea loc un concert pascal susţinut de Grigore Leşe.

De asemenea, turiştii care vizitează judeţul Suceava au la dipoziţie patru rute turistice, intitulate „Drumul ouălor încondeiate”, iar cei cazaţi în unităţile de primire turistică din judeţul Suceava vor avea parte în data de sâmbătă, 4 mai, de tradiţii şi obiceiuri în Ajun de Paşte.

Proiectul „Paştele în Bucovina” de anul acesta nu mai include şi aducerea Luminii Sfinte, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava