• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Pe 9 aprilie, la Teatrul „Matei Vișniec” din Suceava va avea loc dezbaterea proiectului „România Educată”, inițiat de președintele Klaus Iohannis. Anunțul a fost făcut, la Radio Top, de președintele Uniunii Județene a Sindicatelor „Pro-Educația”, profesorul Traian Pădureț. Uniunea este afiliată la Federația „Spiru Haret”. Profesorul Pădureț a spus că el va reprezenta conducerea „Spiru Haret” la dezbatere, fiindcă liderul Federației, Marius Nistor, nu poate ajunge la eveniment. La dezbaterea de la Suceava vor mai participa reprezentanți ai Administrației Prezidențiale, Ministerului Educației și Institutului de Științe ale Educației. Traian Pădureț a mai spus că încă nu se știe dacă la discuții vor veni doar reprezentanți ai școlii sucevene, ori și ai celor din județele învecinate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava