• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Consiliul Local al municipiului Suceava, întrunit în şedinţă extraordinară a respins miercuri proiectul de hotărâre privind închirierea unor bunuri din patrimoniul societăţii Termica aflată în faliment, bunuri strict necesare pentru desfăşurarea activităţii de transport şi distribuţie a energiei termice de care se ocupă acum firma Thermonet. S-au înregistrat 14 voturi « pentru » şi trei abţineri în condiţile în care pentru a trece proiectul avea nevoie de 16 voturi. Pentru închirierea bunurilor primăria propune un preţ de 100.000 de lei fără TVA rezultat în baza unui raport de evaluare întocmit de o firmă autorizată.

La stabilirea acestui preţ s-a ţinut cont de faptul că terenul pe care se află acele bunuri este proprietatea primăriei. Printre bunurile pe care primăria vrea să le închirieze de la Termica se numără conductele de termoficare dintre CET şi CT2 de la Ambro, staţia electrică de 110Kv, pompe de termoficare, instalaţia pentru producerea şi prepararea apei dedurizate. În total sunt peste 70 de de mijloace fixe.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava