• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Consilierii judeţeni suceveni au respins, vineri, într-o şedinţă extraordinară, proiectul privind împărţirea fondurilor pentru echilibrarea bugetelor locale. S-au înregistrat 17 voturi pentru, 9 împotrivă şi 4 abţineri. Pentru aprobarea proiectului erau necesare 19 voturi favorabile. Printre consilierii care s-au abţinut s-a numărat şi vicepreşedinta PSD Cristina Teodorovici. Proiectul va fi repus în discuţie într-o altă şedinţă extraordinară sau într-o şedinţă de îndată. Anterior respingerii iniţiavei, nu a trecut nici amendamentul propus de liderul grupului PNL din CJ, Vasile Ilie, ca administraţia judeţeană să aloce bani pentru acoperirea unei rate anuale la proiectul Sistemul Integrat de Management al Deşeurilor-SMID de către cele 47 de primării pe care Consiliul Județean le-a dat în judecată pentru neplata contribuţiei. Preşedintele PSD al Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor, a spus că acest lucru nu este corect şi că, dacă s-ar fi votat amendamentul, atunci instituţia risca să fie acţionată în instanţă de celelalte peste 60 de primării care s-au achitat de obligaţie. În plus Nechifor a adus în prim plan o hotărâre de consiliu județean din 2011 prin care primăriilor li s-au alocat fonduri special pentru plata contribuției la sistemul integrat de management al deșeurilor însă multe dintre acestea nu s-au conformat. Șeful administrației județene a criticat votul deliberativului arătând că prin votul negativ dat proiectului localitățile nu pot primi banii repartizați și în consecință nu-și pot aproba bugetele pentru 2016. Suma care urmează să fie alocată pentru echilibrarea bugetelor locale este de 23,4 milioane de lei iar necesarul primăriilor se ridică la 259 de milioane de lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava