Concert pascal
MOPAN Suceava

Federația Română de Fotbal a aprobat, în ultima ședința de Comitet Executiv, sistemul de desfășurare al viitoarei ediții de campionat a Ligii a III-a ce va debuta pe data de 28 august.
Noul sezon va reuni la start 100 de echipe participante, împărțite în 10 serii geografice. Foresta Suceava, Bucovina Rădăuți și Şomuz Fălticeni vor face parte tot din Seria I a Ligii a III-a, probabil din nou alături de reprezentantele județelor Neamț, Iași, Bacău și Botoșani.

În prima fază, echipele vor juca tur-retur un sezon regular, la finalul căruia primele patru se vor califica în play-off, iar ultimele șase vor evolua în play-out. Atât play-off-ul, cât și play-out-ul se va desfășura într-un sistem tur-retur-tur.

Primele două clasate în play-off-ul fiecărei serii se vor califica în semifinalele barajului pentru Liga a II-a.

În ceea ce privește retrogradarea, cele mai slabe clasate nu vor mai disputa baraje de menținere cu echipele campioane de Liga a IV-a, ci vor retrograda direct ultimele două clasate din play-out-ul fiecărei serii, plus echipa de pe locul 4 din play-out cu cea mai slabă linie de clasament.

Foresta și Bucovina Rădăuți încep luni, 5 iulie, pregătirile pentru viitorul sezon, în vreme ce la Şomuz Fălticeni vacanța este mai prelungită.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava