MOPAN Suceava

Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Pojorâta, au intervenit cu patru autospeciale și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea incendiului izbucnit la o societate cu profil de prelucrare a lemnului din satul Valea Putnei, comuna Pojorâta.

La sosirea echipajelor, ardeau trei construcții anexe (toate din lemn), cu pericol de propagare la halele de prelucrare primară a lemnului și la clădirile învecinate.
Incendiul a fost lichidat la ora 4:15.

Au ars cele trei anexe din lemn pe aproximativ 300 mp, circa 20 metri cubi lemn de foc, 5 metri cubi de cherestea și altele. S-au degradat învelitoarea din tablă a anexelor, 24 de paleți de vată minerală și instalația electrică.

Incendiul a izbucnit dintr-o magazie anexă, cel mai probabil din cauza efectului termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect.

Pompierii au salvat restul clădirilor anexe ale societății, două hale de prelucrare primară a lemnului, utilaje pentru debitarea materialului lemnos și altele.

Pe timpul intervenției, o femeie în vârstă de 82 de ani a suferit un atac de panică. Ulterior, femeia a intrat în stop cardio-respirator. Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de către echipajele SMURD și SAJ, femeia a fost declarată decedată.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava