Concert pascal
MOPAN Suceava

Adriana Dănilă şi Stelian Olaru, proprietarii restaurantelor Gram Bistro și Suento by Gram, vor deschide la finalul lunii iulie un nou restaurant la parterul clădirii de birouri Mendeleev Office 5 din București, imobil dezvoltat de compania Akcent Development și administrat de Cushman & Wakefield Echinox.

Noul concept, Ever After by Gram, se întinde pe o suprafață de aproape 300 de metri pătrați, din care 100 de metri pătrați reprezintă terasa din curtea interioară a proiectului Mendeleev Office 5. Locația cuprinde 80 locuri la interior și 60 locuri pe terasă. Amenajarea spațiului este una contemporană, simplă, incluzând zone evergreen și accente de design menite să aducă un pic de magie în viața de zi cu zi. Cu o atmosferă caldă pe timp de zi și vibrantă la lăsarea serii, Ever After își așteaptă clienții oferind de la cafeaua de dimineață până la cocktail-uri târzii în noapte.

Ever After vine în completarea ofertei comerciale și gastronomice de la parterul clădirii Mendeleev Office 5, care găzduiește și OTOTO Store, o cafenea și magazin ce comercializează o gamă largă de branduri independente, ce includ cafea de specialitate, produse alimentare, cosmetice, cărți și produse de îngrijire a casei.

Meniul Ever After este unul cosmopolit şi cuprinde o selecție de produse culinare, inclusiv pentru vegetarieni, realizate de Chef Georgeta Postolache şi Chef Sara Alexander. Pe partea de bar, Ever After aduce combinații inovatoare într-un meniu de cocktail-uri și gin-uri semnat de o echipă tânară și pasionată, sub coordonarea lui Bogdan Nicolae, fondator Barmania. Pe lângă specialitățile casei, barul oferă o selecție atentă de produse și beri artizanale, vinuri românești și internaționale sau cocktail-uri clasice.

Antreprenorii Adriana Dănilă şi Stelian Olaru mai dețin două concepte de restaurante în piața de HoReCa din Capitală: Gram Bistro, un local situat la parterul clădirii de birouri America House din zona Piaţa Victoriei, și Suento by Gram, de pe strada Toamnei.

Stelian Olaru, Fondator restaurant Ever After: „Ever After reprezintă pentru noi un nou capitol al unei povești despre bucurii și încercări, pasiune și credința în concepte simple, dar destinate să ne reconecteze și să ne reîncarce spiritul. Parteneriatul cu Akcent Development ne aduce într-o zonă a orașului foarte dinamică, cu multi clienți tineri și creativi, mici afaceri care dezvoltă lucruri minunate, precum și branduri deja consolidate, astfel încat ne dorim ca împreună să construim mai mult decât un local – o comunitate frumoasă, cu energie bună, în care cu toții merităm o doză de “happily ever after”, în orice formă alegem să o trăim.”

Laurenţiu Afrasine, CEO Akcent Development: „Ne bucură să vedem că antreprenorii din industria HoReCa își reiau planurile de expansiune după o perioadă extrem de dificilă pentru acest sector, iar Mendeleev Office 5 se află într-o zonă privilegiată, care beneficiază de un vad comercial bun, atât prin prisma angajaților care își desfășoară activitatea în zonă, cât și a rezidenților și turiștilor care vizitează centrul Capitalei. Suntem siguri că parteneriatul cu Ever After este unul de tip win-win, de pe urma căruia vor beneficia inclusiv angajații companiilor care își desfășoară activitatea în birourile Mendeleev Office 5.”

Mendeleev Office 5 este o clădire de birouri boutique, ce revitalizează o zonă istorică a oraşului, fiind localizată între Piaţa Romană şi Calea Victoriei. Clădirea beneficiază de acces facil la transportul public, staţia de metrou Piaţa Romană şi numeroase linii de autobuz fiind situate la 5 minute de mers pe jos, zona fiind totodată recunoscută pentru oferta variată de restaurante, cafenele, hoteluri, spaţii culturale şi centre medicale.

Imobilul are o suprafaţă ȋnchiriabilă de 4.500 de metri pătraţi distribuiţi pe subsol, parter şi opt etaje supraterane. Parcarea subterană dispune de 50 de locuri, fiind dotată și cu facilități pentru biciclete şi staţie de încărcare electrică. Designul clădirii facilitează accesul luminii naturale, iar faţada exterioară filtrantă de culoare aurie se încadrează în profilul zonei. Proiectul include tehnologii inteligente integrate, sistem de climatizare hibrid conceput şi integrat arhitectural, iar terasele de la etajele 3 şi 8 stimulează creativitatea chiriaşilor, oferind o vedere panoramică asupra centrului Bucureștiului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava