Concert pascal
MOPAN Suceava

Proprietarul apartamentului în care a avut loc explozia din Burdujeni de ieri dimineață a murit la Spitalul Sf. Spiridon din Iași. Bărbatul, care a ajuns la spital cu răni foarte grave în urma exploziei, a murit luni seara, în jurul orei 20:00. După explozie, bărbatul a fost transportat inițial la Spitalul Județean Suceava, cu multiple leziuni și cu arsuri pe aproximativ 80% din suprafața corporală, de gr. 1, 2 și 3. Bărbatul a fost aruncat de suflul exploziei de la etajul doi. Proprietarul apartamentului în care a avut loc explozia a fost ulterior transportat la Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Spiridon” din Iași.

Explozia de la blocul din Burdujeni a fost declanșată, cel mai probabil, de un arc electric de la întrerupătorul din dormitorul unde se acumulaseră gaze. Apartamentul are o centrală pe gaz amplasată în balcon, iar acesta are o ușă care dă în dormitor. Explozia s-a produs la blocul cu patru etaje cu numărul 139 de pe strada Rarău, în scara E, la etajul II, la apartamentul 8.

Au fost afectate două scări de bloc, un imobil învecinat și 22 de mașini parcate în zonă. 26 de familii numărînd 35 de persoane au de suferit.

Proprietarul apartamentului în care a avut loc explozia din Burdujeni a murit la Spitalul Sf. Spiridon din Iași, 9.3 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.3/10 (3 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava