Comunicat:

Partidul Social Democrat a ținut secret numele premierului toată durata campaniei electorale. A invocat o strategie de protecție a imaginii acestei persoane. A lansat mesaje electorale cu tentă vădit naționalistă. A ironizat în mod repetat și răutăcios al doilea prenume, Julien, al fostului premier Dacian Cioloș. Astfel, a accentuat ideea că acesta nu ar fi român. I-a asociat și numele de familie cu o presupusă originemaghiară. Toată campania electorală, PSD a mințit. Spunem acest lucru cu toată responsabilitatea, văzând care este propunerea PSD pentru funcția de prim ministru: Sevil Shhaideh. Doamna aparține minorității turco-tătare și este căsătorită cu un sirian.

PMP este membru al Partidului Popular European. Susține drepturile minorităților și respectă libertatea de religie, drept fundamental din Declarația Universală ONU. Ceea ce subliniază PMP sunt mesajul și atitudinea mincinoasă a partidului care a câștigat alegerile mizând pe sensibilitatea naționalistă a românilor, accentuând chiar și apartenența la religia ortodoxă, majoritară, a populației de cetățenie română.

După ce a organizat pelerinaje la bisericile și mânăstirile ortodoxe cu diferite ocazii, după ce a avut întâlniri cu prelați ai Bisericii Ortodoxe pentru a obține sprijinul acestora și după ce a mințit toată campania că susține românii, PSD a fost votat de peste 45% dintre cei prezenți la urne. În Suceava, PSD a obținut 48,86% pentru Camera Deputaților și 50,2% pentru Senat. PMP afirmă astăzi că peste jumătate dintre suceveni au fost batjocoriți de către PSD.

Liderii PSD trebuiau să vă spună că vor propune o tătăroaică premier. Trebuiau să vă spună că Liviu Dragnea o va propune pe fina sa de căsătorie, fără știrea conducerii PSD. Nici măcar Ceaușescu nu-și permitea s-o facă cu de la sine putere pe soția sa prim-ministru: i-a dat funcția de viceprim-ministru al Consiliului de Miniștri, după un simluacru de alegeri în CC al PCR. Liviu Dragnea l-a depășit pe Ceaușescu în privința autocrației în politică.

Acesta este PSD: una spune ca să fie votat, alta face după ce este votat. Va pretinde că i-ați acordat încrederea și face ce vrea, având acest vot al Dumneavoastră. Noi v-am spus adevărul și vom proceda la fel în continuare.

 

Corneliu POPOVICI

Partidul Mișcarea Populară

Organizația Județeană Suceava

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava