MOPAN Suceava

Billie Eilish a izbucnit pe rețelele sociale față de numeroasele critici pe care le primește cu privire la stilul vestimentar pe care îl adoptă. Fără menajamente, folosind un limbaj direct, cântăreața, care a fost premiată cu Grammy, și-a a exprimat frustrarea față de judecățile și critica privind modul său de a se îmbrăca, scrie CNN, potrivit click.ro.

Billie Eilish a postat o serie de fotografii în story-urile ei de pe Instagram însoțite de mesajul: „Mi-am petrecut primii 5 ani ai carierei fiind absolut „anulată” de voi, proștilor, pentru că aratam ca un băiețel și mă îmbrăcam la fel și mi se spunea constant că aș fi mai tare dacă m-aș comporta ca o femeie”, a scris artista, conform sursei citate.

Artista și-a exprimat dorința de a-și exprima în voie stările și de a explora liber diverse stiluri în funcție de momentele pe care le trăiește. Ea a spus că „feminitatea nu înseamnă slăbiciune.”

„Acum, când mă simt suficient de confortabil încât să port ceva mai feminin sau potrivit, m-am SCHIMBAT și sunt vândută”, a continuat ea comentând pe o fotografie. „Și „ce s-a întâmplat cu ea” „OMG, nu este aceeași Billie, ea este la fel ca restul” bla bla bla.”

Sursa foto: Facebook

Mai multe detalii, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/prostilor-billie-eilish-ii-desfiinteaza-pe-cei-2271441.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava