Concert pascal
MOPAN Suceava

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret din România a organizat azi o grevă de protest legată de faptul că sportul este lăsat mereu în urmă în ce priveşte majorările salariale. La Bucureşti, şi în fiecare oraş din România, au avut loc manifestări la care au participat campioni şi antrenori ai celor mai buni sportivi.
Principalele revendicări au fost cele legate de: Majorarea salarială cu 25% precum programul MTS şi al guvernului, deblocarea contractului colectiv de muncă, finanţarea activităţilor sportive potrivit normelor UE şi pe cea a antrenorilor, deblocarea posturilor existente în ramurile sportive şi adiacente şi reglementarea corectă a timpului de muncă a antrenorilor şi sportivilor.
„Cred că revendicările noastre sunt corecte şi este momentul ca lucrurile să fie cât mai clare. Se munceşte din greu pentru performanţă şi este bine ca totul să fie clar” a declarat antrenorul de atletism Silviu Casandra.
„Noi nu am aruncat cu pietre în stradă şi nu am făcut scandal. Dar sportivii României au dus numele ţării pe toate continentele şi ne-au făcut mândrii de ei. În spatele unei performanţe de excepţie stau mai mulţi oameni care merită atenţia tuturor şi fără de care nu se poate.
Toată lumea a fost recompensată, majorată, aclamată, dar sunt nişte personaje care au fost uitate şi care merită mai mult. Sperăm ca atenţia celor care pot să se îndrepte şi spre noi” a afirmat antrenorul echipei de rugby CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava