Concert pascal
MOPAN Suceava

Liderul AUR Suceava, deputatul Dorel Acatrinei, anunțat că minerii de la Crucea și Botușana își vor primi toate drepturile restante. Dorel Acatrinei a făcut aceste precizări după ce în această dimineață o delegație din partea AUR, condusă de George Simion s-a întâlnit cu ministrul energiei Virgil Popescu pentru a discuta despre soluțiile aplanării conflictului de muncă declanșat la mina de uraniu din județul Suceava, acolo unde minerii s-au închis în subteran de mai multe zile. Dorel Acatrinei a declarat că ministrul energiei a dat asigurări că în cursul zilei de miercuri, cel mai târziu joi, minerii de la Crucea și Botoșana își vor primi și sumele pentru suplimentul alimentar antidot, respectiv 30 de lei/zi,  pe care aceștia nu l-au mai primit de un an.

El a afirmat că liderul AUR Suceava a spus că Virgil Popescu a dat asigurări că exploatarea de uraniu de la Crucea-Botușana va funcționeze în următorii cinci ani.

Aproximativ 30 parlamentari AUR au protestat, marți dimineață, în fața Ministerului Energiei pentru a solicita ministrului Virgil Popescu să intervină urgent în rezolvarea unor probleme precum plata drepturilor restante pentru minerii închiși în mina Crucea, dar și pentru deblocarea cărbunelui din Portul Constanța pentru repornirea Termocentralei Mintia.

Protest cu final pozitiv al parlamentarilor AUR la Ministerul Energiei. Acatrinei: ”Minerii de la Crucea și Botușana își vor primi toate drepturile restante”, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava